Goede doelen

Omdat wij dieren een warm hart toedragen willen wij graag ons steentje bijdragen, ieder dier verdient tenslotte een fijn leven.

Daarom doneren wij van ieder verkocht artikel 5% van de winst aan een goed doel. Een aantal keer per jaar selecteren we een mooie bestemming, de ene keer kan dat in de vorm van een financiële bijdrage zijn, de andere keer brengen we een voorraad voer bij een dierenopvang of we helpen een baasje waarbij het dier medische hulp nodig heeft maar hier zelf de kosten niet voor kan dragen. 

6 november 2022 – hondenzwemmarathon in strijd tegen kanker bij dieren 

Gemiddeld worden 1 op de 4 honden en 1 op de 3 katten gedurende hun leven geconfronteerd met kanker. Eén van deze honden is Tim. Tim is een hulphond en de steun, toeverlaat en beste vriend zijn baasje Nicole. Op 26 september 2020 kreeg Tim acuut nierfalen en op 1 oktober 2020 werd het vermoeden van de dierenarts bevestigd; lymfeklierkanker. 

“De prognose was slecht en er werd mij meermaals geadviseerd na te denken over euthanasie, maar Tim is een vechter! Ondanks alle behandelingen en therapie geniet hij van het leven.”

Om honden zoals Tim te helpen wil Nicole meer doen. Ze organiseert daarom samen met H2Ond-hondenzwemmen de eerste hondenzwemmarathon van Nederland. 

Op zondag 6 november zwemmen 20 honden de marathon in het overdekte hondenzwembad in Babyloniënbroek ten behoeve van het Nederlands KankerFonds voor DierenAlle opbrengsten komen ten goede aan kankerbestrijding bij dieren en Tim zwemt natuurlijk ook mee!

Bij K.E.F zijn we fan van Tim (en zijn kleine broertje Bram) dus natuurlijk steunen wij Nicole bij deze mooi actie en sponsoren we Tim! Daarnaast hebben we heel de maand november een leuke actie!  Koop een microvezelhanddoek dan doneren wij de winst aan het Nederlands KankerFonds voor dieren!

 Lees verder>>>

Heb jij een goed idee welk doel wij kunnen steunen? Laat het ons weten!

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring 

Op onze website en via social media houden
we je op de hoogte van donaties die we hebben gedaan!

Kleine meisjes dromen groot

Naast een mooie bijdragen aan het dierenwelzijn in Nederland is K.E.F Piekar opgericht om de droom van Kimberley waar te maken, namelijk een eigen hondenopvang beginnen. Hier is natuurlijk veel geld voor nodig en alle kleine beetjes helpen. Je kunt Kimberley helpen haar droom waar te maken door een van de leuke artikelen te kopen maar uiteraard zijn donaties ook van harte welkom!

Shop de leukste kleding en accessoires