WORD VRIEND VAN KEF EN … 

  Ontvang 5% korting op je bestelling!

  Blijf op de hoogte van leuke acties en nieuws!

Kom gezellig langs op één van de markten, braderieën of hondenshows!

Sommige honden hebben meer ruimte nodig!

De gele hond is een mooi initiatief voor honden en hun begeleiders die wat meer ruimte nodig hebben. De campagne is ooit gestart in Zweden maar is van “niemand”. 

Het gaat om het verspreiden van de informatie voor en door hondenbegeleiders.  Veel honden eigenaren maar ook kinderen of mensen in het park/bos weten vaak niet waar de gele signalering bij een hond voor staat. 

Wij helpen graag mee om meer bewustwording te creëren en zo deze honden en hun baasjes te helpen.

Lees verder >>

HOERA ALWEER 1 JAAR LIVE 🥳

 
Vandaag bestaat KEF Piekar precies 1 jaar! En wat een jaar!
 
We hebben veel geleerd, contacten gelegd, leuke mensen en lieve dieren ontmoet op de verschillende shows🐾 Heel veel lieve koppies, thema’s en nieuwe producten toegevoegd in de shop en we lopen over van de plannen en ideeën voor ons tweede jaar dus hou onze socials goed in de gaten, er komen nog veel meer leuken dingen aan😁
 
Vier jij onze verjaardag mee? Vandaag nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, ongeacht het order bedrag dus ga snel naar www.kefpiekar.nl en gebruik de code KEF1JAAR

🐾 DIERENDAGACTIE 🐾 WIN – WIN – WIN 🐾

4 oktober is het dierendag en dat vieren we graag samen met jullie! Daarom verloten wij leuke cadeautjes met jouw favoriete hond of kat. Je kunt kiezen uit heel veel rassen of zonder ras, standaard tekst of gepersonaliseerd met de naam van jouw allerliefste vriend!
 
Like en reageer op ons bericht op Facebook of Instagram met jouw voorkeur: 
👉 Welk ras of zonder ras
👉 Standaard tekst: lief, stoer, boef, diva of gepersonaliseerd met de naam van jouw hond of kat!
 
Je kunt tot 4 oktober 12 uur reageren, daarna maken we op Instagram en Facebook de winnaars bekend (je kunt dus twee keer kans maken 😉)

De uitslag!

1 september 2021

De start van K.E.F Piekar

Volg K.E.F Piekar ook op Social Media voor leuke acties en het laatste nieuws.