Kimberley Elize Françoise Piekar oftewel K.E.F Piekar 

 

Kimberley Elize Françoise Piekar oftewel K.E.F Piekar 

Hoi ik ben Kimberley, ik ben 12 jaar oud en ik heb een passie voor dieren en de natuur. Ik hou van alle dieren maar ben met name heel erg gek op honden en mijn droom is later een hondenopvang, pension en/of fokkerij te beginnen. Wat het precies moet worden weet ik nog niet maar één ding is zeker, iets met dieren!

Voor ik deze droom waar kan maken moet ik natuurlijk eerst nog een paar jaar naar school en is er veel geld nodig om de dieren later op te kunnen vangen en te verzorgen. Dus om nu alvast iets te doen heb ik samen met papa, mama en mijn broer, K.E.F Piekar bedacht en opgericht. Een webshop vol leuke kleding en accessoires voor (en met) honden en hun baasjes. Maar ook katten vind ik super lief dus die hebben we ook in het assortiment en binnenkort volgen er meer dieren :-).

Hierbij houden we natuurlijk rekening met de natuur en milieu. Onze gehele collectie voldoet dan ook aan de allerhoogste normen op dit gebied maar ook eerlijke arbeidsomstandigheden, productie en transport vinden wij hierin belangrijk. Je leest er alles over onder Natuur en Milieu!

Daarnaast wordt van ieder verkocht artikel 5% van de winst gedoneerd naar een goed doel, je raadt het al, dat wordt iets met honden/dieren of natuur! Je kunt hier alles over vinden onder Goede doelen en Donaties

Even voorstellen

Zoals gezegd helpen papa Jeffrey, mama Marja en mijn broer Lucas mee en inmiddels zijn zij al net zo enthousiast over mijn toekomstplannen als ik! 

Jeffrey heeft veel ervaring met honden en werkt in de logistiek wat natuurlijk allebei heel erg handig is. Marja is zelfstandig vormgever bij LucKi’m Design en heeft o.a. onze website gemaakt. Lucas volgt de opleiding Retail Manager dus die weet alles over de shop en klantenservice.

Kortom een topcombinatie voor ons eigen “familie bedrijf” en met George en Nala erbij zijn we helemaal compleet.

George & Nala

Mijn twee allerliefste vriendjes! En natuurlijk kan ik ook veel leren door met ze te spelen, trainen en wandelen. George heeft helaas wel wat gezondheidsprobleempjes maar gelukkig heeft hij bij ons een heel fijn huisje waar we goed voor hem zorgen. Hij is een heerlijke luilak, gek op aandacht, knuffelen en eten.

Nala hebben we via een stichting gekocht. Ze is op straat geboren een heeft zich de eerste maanden zelf moeten redden. Toen ze bij ons kwam was ze dan ook heel angstig maar inmiddels gaat dat al veel beter. Ze is een echte lieverd en gek op spelen, wandelen en knuffels. In de toekomst hoop ik nog veel meer dieren op te vangen en te verzorgen:-)

KEF Piekar honden trainen
KEF Piekar geef poot
KEF Piekar liefde voor honden

Volg K.E.F Piekar ook op 

Of neem contact met ons op voor meer informatie.