Kimberley Elize Françoise Piekar oftewel K.E.F Piekar 

 

Kimberley Elize Françoise Piekar oftewel K.E.F Piekar 

Hoi ik ben Kimberley, Kimberley Elize Françoise Piekar oftewel K.E.F Piekar. Ik ben 12 jaar oud en ik heb een passie voor dieren en de natuur. Ik hou van alle dieren maar ben, echt heel erg gek op honden en katten en daarom hebben we (mijn ouders, broer en ik) deze leuke webshop gemaakt. 

Hierbij houden we natuurlijk rekening met de natuur en milieu. Onze gehele collectie voldoet dan ook aan de allerhoogste normen op dit gebied maar ook eerlijke arbeidsomstandigheden, productie en transport vinden wij hierin belangrijk. Je leest er alles over onder Natuur en Milieu!

Ook gaan we regelmatig naar braderieën en honden shows waar we heel erg genieten van al die lieve  viervoeters. Lees meer over ons of bekijk de agenda om te zien waar we binnenkort met onze producten te vinden zijn.

Even voorstellen

Zoals gezegd helpen papa Jeffrey, mama Marja en mijn broer Lucas mee.

Jeffrey heeft veel ervaring met honden en werkt in de logistiek wat natuurlijk allebei heel erg handig is. Marja is zelfstandig vormgever bij LucKi’m Design en heeft o.a. onze website gemaakt. Lucas volgt de opleiding Retail Manager dus die weet alles over de shop en klantenservice.

Kortom een topcombinatie voor ons eigen “familie bedrijf” en met George en Nala erbij zijn we helemaal compleet.

George & Nala

Mijn twee allerliefste vriendjes! George is een heerlijke luilak, gek op aandacht, knuffelen en eten. Nala hebben we via een stichting gekocht. Ze is op straat geboren een heeft zich de eerste maanden zelf moeten redden. Toen ze bij ons kwam was ze dan ook heel angstig maar inmiddels gaat dat al veel beter. Ze is een echte lieverd en gek op spelen, wandelen en knuffels. 

KEF Piekar honden trainen
KEF Piekar geef poot
KEF Piekar liefde voor honden

Volg K.E.F Piekar ook op 

Of neem contact met ons op voor meer informatie.