Tètèh Bèngèk (leuke spulletjes van Tante Lien)

Tante Lien, wie is er niet opgegroeid met dit leuke karakter van Wieteke van Dort! In samenwerking met Rik van der Burg,  illustrator van Tante Lien en haar sprookjes boeken van Bung Bèbèk heeft K.E.F Piekar een leuke serie Tètèh Bèngèk (leuke spulletjes van Tante Lien) gemaakt voor de 63ste editie van De TongTong Fair. 
 
Inmiddels is de collectie ook online en bij de theatertour van Ricky Risolles en Tante Lien te koop. En kun je ons regelmatig op de verschillende Pasar Malam’s vinden.
  

Kookschorten voor in de dapoer

Ovenwant of pannenlappen voor een ‘hete pan’ nasi goreng en niet te pedis

Slabbetjes voor de kleintjes om baik untuk dimakan

Schort om, pannenlap of ovenwant bij de hand en koken maar… Bea’s recept met de tip’s van Tante Lien! 

Kussen om lekker te tidur samen met Tante Lien

Bung Bèbèk gaat op avontuur!

Wieteke van Dort heeft twee Indonesische sprookje geschreven over haar geliefde Bung Bèbèk. In deze verhalen gaat de magische loopeend op avontuur door de sawa’s van Indonesië. Met originele Indonesische gebruiken en woorden, zodat je als lezer spelenderwijs meegenomen wordt in de Indonesische cultuur en de prachtige flora en fauna.
 

Deel 1 Bung Bèbèk en de prinses. De magische loopeend Bung Bèbèk gaat samen met de mooie prinses Dewi Melati op zoek naar een bruidsschat. (uitverkocht)

Deel 2 Bung Bèbèk en de verdrietige reus. De reus wordt gepest, zoekt een vriendinnetje en moet ook nog het dorp redden. Met hulp van Bung Bèbèk en en doekoen wordt dit spannende avontuur natuurlijk weer tot een goed einde gebracht, zoals dat hoort in sprookjes:-) 

Foto: Nicolien Beekhof – Rik van der Burg en Wieteke van Dort vieren de lancering van Bung Bèbèk en de verdrietige reus.

De boeken zijn geschikt voor kinderen van 3 tot meer dan 100 jaar en speciaal voor de kleintjes hebben we leuke producten gemaakt met Bung Bèbèk en Prinses Dewi Melati.

Shop Tètèh Bèngèk van Tante Lien ook op de Pasar Malam. Kijk snel waar je ons kunt vinden en of Tante Lien komt optreden:-)

In samenwerking met;

* Het gehele order proces voor Tètèh Bèngèk (leuke spulletjes van Tante Lien) wordt in opdracht van Wieteke van Dort Productions verzorgd door K.E.F Piekar. U ontvangt de order bevestiging via info@kefpiekar.nl. Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij de klantenservice.

Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden K.E.F Piekar in samenwerking met LucKi’m Design te Zoetermeer |  info@kefpiekar.nl | 079 888 37 67Shop | Klantenservice | Over ons | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring