Tètèh Bèngèk (leuke spulletjes van Tante Lien)

Tante Lien, wie is er niet opgegroeid met dit leuke karakter van Wieteke van Dort! In samenwerking met Rik van der Burg,  illustrator van Tante Lien en haar laatste boek, Bung Bèbèk en de prinses heeft K.E.F Piekar een leuke serie Tètèh Bèngèk (leuke spulletjes van Tante Lien) gemaakt voor de 63ste editie van De TongTong Fair waar Wieteke van Dort heeft opgetreden.
 
 
En natuurlijk zijn de Tètèh Bèngèk zijn nu ook online te bestellen!*  
 

Kookschorten voor in de dapoer

Ovenwant of pannenlappen voor een ‘hete pan’ en niet te pedis

Schort om, pannenlap of ovenwant bij de hand en koken maar… Bea’s recept met de tip’s van Tante Lien! 

Mokken voor Kopi tubruk

Slabbetjes voor de kleintjes om baik untuk dimakan

Kussen om lekker te tidur samen met Tante Lien, jah adoeh!

Tassen voor alle Tètèh Bèngèk

Bung Bèbèk en de prinses

Wieteke van Dort heeft een Indonesisch sprookje geschreven over haar geliefde Bung Bèbèk. In dit verhaal gaat de magische loopeend samen met een mooie prinses op avontuur door de sawa’s van Indonesië. Dit leuke boek is te bestellen via Bol.com. En voor de kleintjes hebben we slabbetjes, mokken en een kussen gemaakt met Bung Bèbèk in de hoofdrol.
 

In samenwerking met;

* Het gehele order proces voor Tètèh Bèngèk (leuke spulletjes van Tante Lien) wordt in opdracht van Wieteke van Dort Productions verzorgd door K.E.F Piekar. U ontvangt de order bevestiging via info@kefpiekar.nl. Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij de klantenservice.

Copyright 2021 – Alle rechten voorbehouden K.E.F Piekar in samenwerking met LucKi’m Design te Zoetermeer | www.kefpiekar.nlinfo@kefpiekar.nl