Kies jouw favoriete thema en shop de leukste kleding en accessoires! 

Kies jouw favoriete thema en shop de leukste kleding en accessoires! 

Kies jouw favoriete hond! Momenteel kun je kiezen uit 70 rassen. Staat jouw ras er niet bij? Laat het ons weten wie weet kunnen we hem toevoegen of kies voor zonder ras-koppie.

Kies jouw favoriete kat! Momenteel kun je kiezen uit 10 rassen. Staat jouw ras er niet bij? Laat het ons weten wie weet kunnen we hem toevoegen of kies voor zonder ras-koppie.

Bij KEF Piekar houden we niet alleen van honden en katten maar van alle dieren. Daarom hebben we nu ook overige dieren toegevoegd aan de (kinder) collectie en accessoires. 

Zit jouw ras er niet bij en kunnen we hem ook niet toevoegen? Lang niet alle honden en katten zijn te herleiden naar een ras. Kruising, mixje of helemaal onherleidbaar, kies voor een pootje.

Met onze signalerings bandana’s kun je laten zien dat jouw hond heel bijzonder is en jou kan helpen. Maar ook honden die liever niet geaaid worden, bang zijn of een gouden mandje zoeken vallen extra op deze gele bandana’s. 

Er is er één jarig hoera hoera, dat kun je wel ziet dat is…. jouw trouwe viervoeter! Shop de leukste bandana’s met slingers, ballonnen of confetti.

Ben jij ook zo gek op sport en is jouw hond je allergrootste fan of mascotte? Of genieten jullie samen van sport op tv? Nu ook verkrijgbaar bandana’s in het thema sport!

Wat is er mooier en sterker dan de liefde tussen mens en dier. Shop de leukste items voor hond en mens.

Ook jouw trouwe viervoeter kan lekker mee griezelen met een leuke Halloween bandana!

Shop de leukste cadeautjes voor Sinterklaas! Leuk om te geven, leuk om te krijgen of gewoon voor jezelf en jouw allerliefste hond!

Versier de boom met een kerstbal met jouw allerliefste hond of kat, geniet in een kersthoodie van warme chaocolade uit een kerstmok of bezorg jouw cadeautjes in een leuke kersttas!