Vrienden van K.E.F Piekar

Inmiddels is het denk ik wel duidelijk dat we bij K.E.F Piekar gek zijn op dieren en gelukkig zijn we niet alleen! 

Om te beginnen met alle lieve modellen (honden en hun baasjes) die zo geduldig en enthousiast hebben meegewerkt tijdens de fotoshoot voor K.E.F! Met 7 kinderen, 3 dames, 4 heren en 8 honden op de foto was best een uitdaging maar wat hebben we een leuke dag gehad! 

En zeg nou zelf al die hondjes, daar word je toch vrolijk van 🙂

Met dank aan…

Erwin en Dorien

Toen wij Foto Konijnenburg benaderde om foto’s voor K.E.F te maken waren ze direct enthousiast. Als echte hondenliefhebbers wisten ze onze beestebende en hun baasjes dan ook mooi vast te leggen!

Diesel en Skipper

En hun baasje Dorien, die tussen het fotograferen ook model wilde zijn. Diesel had overigens al snel een lekker blubber slootje gevonden en ook de jonge Skipper had de tijd van zijn leven.

Daisy

Haar baasje Bianca deelde deze foto op FaceBook “Fotoshoot met Daisy voor K•E•F Piekar 🐾 @kefpiekar om de droom van een elf jarig meisje te helpen verwezenlijken❣️ 

Toos en Pleun

Samen met hun baasjes, Martin en Edwin. Bedankt mannen! De avonturen van Pleun en Toos zijn ook te volgen op Instagram

En natuurlijk alle lieve kids met hun hondjes!

Bedankt Kian, Kyra en Roos, Kelsey & Chloe met Kenzo, Anne-Sophie en Sepp.

Word vriend van K.E.F en WIN – WIN – WIN!

  Maak direct kans op een gratis artikel naar keus!

  Ontvang 5% korting op je eerste bestelling!

  Altijd op de hoogte van leuke acties, nieuws en donaties!

Denk je eraan een huisdier aan te schaffen?

Super leuk! Weet je dat er heel veel dieren zijn die op zoek zij naar een gouden mandje? Misschien staat die wel bij jou thuis… Pas op met Marktplaats of internetaanbieders en koop nooit bij broodfokkers. Er zijn veel stichtingen of kijk eens bij een opvang of asiel bij jou in de buurt kijken. 

Assiel dieren

Alle dieren verdienen een nieuw thuis, sommige kunnen daar wel wat extra hulp bij gebruiken en tot die tijd worden ze liefdevol opgevangen in de vele asielen in Nederland waar zij wachten op een nieuw huisje.

Herplaatsers

Bij het herplaatsen of adopteren van een huisdier is het belangrijk dat er een klik is tussen de nieuwe eigenaar en het dier. Stichting verhuisdieren bemiddeld en helpt dieren bij het vinden van nieuwe baasjes

Dieren uit het buitenland

Onze lieve Nala is opgevangen door deze rescue organisatie voor honden uit Gran Canaria waar zij op straat is geboren. Als ze niet was opgevangen had ze het waarschijnlijk niet gered…

Naast bovenstaande stichtingen zijn wij al jaren donateur bij Stichting Hulphond Nederland 

Omdat mensen niet altijd kunnen helpen en honden wel! Hoe bijzonder is dat! Alle honden van Hulphond Nederland worden met respect en liefdevol opgeleid als steun en toeverlaat voor mensen die dit nodig hebben.

Kimberley is WWF Ranger!

Naast de financiële bijdragen aan WWF leren kinderen door het magazine, natuur-uitjes én acties alles over de meest bijzondere dieren en natuur én hoe we deze kunnen beschermen. Wil jouw kind de tijgers beschermen tegen stropers, iets doen aan de plastic soep en wilde dieren redden? Maak hem/haar Ranger! Jong geleerd is oud gedaan!

Heb of weet jij een mooi initiatief voor de natuur en/of dieren?

Laat het ons weten!

Wie weet sta jij binnenkort met een vermelding op onze website!

We worden natuurlijk ook graag vrienden op Facebook 

en volg ons op Instagram!