Word vriend van K.E.F

  Ontvang 5% korting op je bestelling!

  Wij doneren 5% aan een goed (dieren)doel!

  Blijf op de hoogte van leuke acties, nieuws en donaties!

 Hoi ik ben Kimberley 

Kimberley Elize Françoise Piekar oftewel K.E.F Piekar. Ik ben 11 jaar oud en ik heb een passie voor dieren en de natuur. Ik hou van alle dieren maar ben met name heel erg gek op honden en mijn droom is later een hondenopvang, pension en/of fokkerij te beginnen. Wat het precies moet worden weet ik nog niet maar één ding is zeker, iets met dieren!

Voor ik deze droom waar kan maken moet ik natuurlijk eerst nog een paar jaar naar school en is er veel geld nodig om de dieren later op te kunnen vangen en te verzorgen. Dus om nu alvast iets te doen heb ik samen met papa, mama en mijn broer, K.E.F Piekar bedacht en opgericht. 

Een webshop vol leuke kleding en accessoires met (en voor) jouw favoriete hond of kat!

Goede doelen!

Omdat wij dieren een warm hart toedragen willen wij graag ons steentje bijdragen, ieder dier verdient tenslotte een fijn leven.

Daarom doneren wij van ieder verkocht artikel 5% van de winst aan een goed doel. Een aantal keer per jaar selecteren we een mooie bestemming, de ene keer kan dat in de vorm van een financiële bijdrage zijn, de andere keer brengen we een voorraad voer bij een dierenopvang of we helpen een baasje waarbij het dier medische hulp nodig heeft maar hier zelf de kosten niet voor kan dragen. 

Natuur en Milieu!

Bij K.E.F Piekar houden we niet alleen van dieren maar ook van de natuur en houden we graag rekening met het milieu. Onze gehele collectie voldoet dan ook aan de allerhoogste normen op dit gebied maar ook eerlijke arbeidsomstandigheden, productie en transport vinden wij hierin belangrijk.

Help je mee mijn droom waar te maken?

Vul je gegevens in en je ontvang een kortingscode van 5% en we houden je op de hoogte van leuke acties, nieuws en donaties!

“Je gegevens worden veilig opgeslagen en je kunt je altijd weer afmelden.” 

Copyright 2021 – Alle rechten voorbehouden K.E.F Piekar in samenwerking met LucKi’m Design te Zoetermeer info@kefpiekar.nl | 079 888 37 67