ZWEMMARATHON IN STRIJD TEGEN KANKER BIJ HONDEN

Ook honden krijgen kanker

Gemiddeld worden 1 op de 4 honden en 1 op de 3 katten gedurende hun leven geconfronteerd met kanker. Eén van deze honden is Tim. Tim is hulphond, steun en toeverlaat én beste vriend van zijn baasje Nicole. Op 26 september 2020 kreeg Tim acuut nierfalen en kort daarna werd t-cel lymfoom (zeer kwaadaardige vorm van kanker) in zijn nieren vastgesteld.

Nicole: “mijn wereld stortte in en euthanasie was een advies, maar Tim is een vechter! Ik ben met de behandelingen gestart en Tim is genezen van zijn kanker. Dat betekent dat de kanker in complete remissie is. Het blijft wel in zijn lichaam hij is nu 12 jaar en geniet dubbel van het leven dankzij de behandelingen!”

6 november – hondenzwemmarathon in strijd tegen kanker bij dieren 

Om honden zoals Tim te helpen wil Nicole meer doen. Ze organiseert daarom samen met H2Ond-hondenzwemmen de eerste hondenzwemmarathon van Nederland. 

Op zondag 6 november zwemmen 20 honden de marathon in het overdekte hondenzwembad in Babyloniënbroek ten behoeve van het Nederlands KankerFonds voor DierenAlle opbrengsten komen ten goede aan kankerbestrijding bij dieren en Tim zwemt natuurlijk ook mee!

Bij K.E.F zijn we fan van Tim (en zijn kleine broertje Bram) dus natuurlijk steunen wij Nicole bij deze mooi actie en sponsoren we Tim! 

Daarnaast hebben we heel de maand november een leuke actie! 

 Koop nu een microvezelhanddoek dan doneren wij de winst aan het Nederlands KankerFonds voor dieren!

Onze microvezelhanddoeken zijn verkrijgbaar in vier maten met keuze uit heel veel lieve koppies, standaard tekst of gepersonaliseerd met bijvoorbeeld de naam van jou trouwe viervoeter

– Absorbeert makkelijk vocht en vuil en vocht 
– Droogt 4x beter dan een “normale” handdoek
– Ideaal voor na het zwemmen
– Zacht voor de dierenvacht
 Ook handig voor jezelf of ter bescherming van je auto of bank. Of zoals Tim hier lekker in z’n mandje:-)

Geen berichten gevonden!

Help mee in de strijd tegen kanker bij dieren en steun NKFD

Benieuwd hoe het nu met Tim gaat? Je kan hem en zijn broertje Bram volgen op Facebook!